Povestea Atelierului

Atelierul de broderie este o creatie Atelierul cu vise colorate S.RL., o idee frumoasa care isi propune sa recoloreze obiectele de decor si vestimentatie cu broderii inspirate dar si utile in viata gri, rutiniera de zi cu zi, si sa ne ajute pe toti, de la mic la mare, prin culoare, sa speram si sa zambim.

Am inceput acest vis transformat in afacere in 2019, la Buzau, inspirati de valori precum dragostea pentru frumos si moda, culori si voiosie, prietenie dar si personalizare, eficienta si spirit de diferentiere.  

 

Orice femeie, la orice varsta, va descoperi cand va deschide sifonierul sau va intra in dressing ca nu are nimic de imbracat! 

Am pornit la drum cu speranta si bucurie, inspirati de voiosia si delicatetea hainelor pentru copii dar si pentru mamici, initial brodand haine pentru prietene sau copiii si copilitele prietenilor, rude si familie, nasi, fini si evenimentele fericite din vietile lor.

 

May be an image of text that says 'Karla Elena gheorghe Karla Elena red Moaria Mihalache Allen Patrick Andrei'

 De fiecare data, am indraznit sa vrem mai mult de la noi, sa ne diversificam si perfectionam metodele, sa achizitionam masini performante, aducand broderii vesele dar zglobii in atmosfera egala si uniforma a hainelor ce poarta eticheta unor branduri deja consacrate dar care fabrica produse in serie. 

Am inceput cu broderii mici si o idee intr-un oras mic de provincie dar avem vise mari si colorate! 

Top